Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Волога погода і багаття ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: розраховуй так,на людину потрібно 100 грм.крупи,води в 2- 2,5 рази быльше,виходить обьэм 300-350мл.,на 12 чол 3.6-4,2Літра,великий казанок бери 4,5-5 літрів,зготував кашу,розкидали,поки споживаєте готуєте в ньому ж ,попередньо помив,чай!меньші казанки беріть по 1,5-2 літра,більші пальником гріти важко Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Волога погода і багаття ]додав(-ла)Kobzar18:07:05 16/07/2008 розраховуй так,на людину потрібно 100 грм.крупи,води в 2- 2,5 рази быльше,виходить обьэм 300-350мл.,на 12 чол 3.6-4,2Літра,великий казанок бери 4,5-5 літрів,зготував кашу,розкидали,поки споживаєте готуєте в ньому ж ,попередньо помив,чай!меньші казанки беріть по 1,5-2 літра,більші пальником гріти важко
[ Re: Re: Волога погода і багаття ]відповів(-ла)wodopad_316:02:05 18/07/2008 В одному казанку варити кашу а потім чай???? -)))В гірських умовах неможливо повністю відмити від каші казанок.Краще брати окремі.
[ Re: Re: Re: Волога погода і багаття ]відповів(-ла)Kobzar10:28:58 19/07/2008 Тут кожен вибирає сам,два великих казанка звичайно краще,але можна обійтись і одним,а так можна за собою тягнути і польову кухню,а що до відмивання - я ,напевно, чарівні слова знаю:))))))))
[ Re: Re: Re: Волога погода і багаття ]відповів(-ла)wodopad_315:59:01 19/07/2008 Маю три компактні алюмінєві, складаються один в один.Користуюсь завжди двома залежно від потрібного літражу.Мити я вмію, але на хребтах де недостатньо води і не беручи лишню вагу миючих засобів...Та й взагалі це все індивідуально, але чай, кава мають бути чисті від інших інгредієнтів страв, бо обломається весь кайф смаку-)).