Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: Re: Re: pro minimum vahy ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Ну малось на увазі, що беруться жири також.
Мої знойомі перед пішою 3-4-ою завжди сушили м‘ясо, а потім заливали смальцем. Процедура та, ясна річ довга.
Але піджарити сало до макарон -- справа реальна.
На ділі ж є, як ти кажеш, -- середня калорійність продуктів виходить на 100 гр, калорій так на 300. Але я то написав так (400), бо сильно Бабошину догодити хтів :))
Щодо твого спелеолога, то він правий на всі 100. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Re: Re: Re: pro minimum vahy ]додав(-ла)zanuda07:06:08 19/09/2007 Ну малось на увазі, що беруться жири також.
Мої знойомі перед пішою 3-4-ою завжди сушили м‘ясо, а потім заливали смальцем. Процедура та, ясна річ довга.
Але піджарити сало до макарон -- справа реальна.
На ділі ж є, як ти кажеш, -- середня калорійність продуктів виходить на 100 гр, калорій так на 300. Але я то написав так (400), бо сильно Бабошину догодити хтів :))
Щодо твого спелеолога, то він правий на всі 100.