Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: Re: Re: Їжа. Поживна, але легка (в кг). Порадите? ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення:http://www.xiron.ru/content/vi ew/30162/28/
Подобную технологию - с заморозкой жидким азотом, сушкой под вакуумом и последующей продувкой азотом я и думаю реализовать на работе. Может кто поделится опытом.
Собственно интересует конструкция сушильного шкафа. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Re: Re: Re: Їжа. Поживна, але легка (в кг). Порадите? ]додав(-ла)SLV14:09:37 09/02/2011 http://www.xiron.ru/content/vi ew/30162/28/
Подобную технологию - с заморозкой жидким азотом, сушкой под вакуумом и последующей продувкой азотом я и думаю реализовать на работе. Может кто поделится опытом.
Собственно интересует конструкция сушильного шкафа.