Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Як там бринза??? ] повідовив(-ла) Текст повідомлення: а вдалося спробувати будзного сиру, тобто витиснутий, але ще не посолений. Чи зразу подавали вже готову бринзу? І чи було тільки овечий сир, а от з козячого молока, наприклад, який він? Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Як там бринза??? ]додав(-ла)Юрко17:57:11 14/09/2004 а вдалося спробувати будзного сиру, тобто витиснутий, але ще не посолений. Чи зразу подавали вже готову бринзу? І чи було тільки овечий сир, а от з козячого молока, наприклад, який він?
[ Re: Re: Як там бринза??? ]відповів(-ла)machik18:30:07 14/09/2004 не видів, бо не цікавився. Знаю тільки, що точно була урда, але то не рідкість. А ше - фанки, пампухи, фасоля з часником, голубці, кулеша, ріпа з шкварками, ріпа в кожушині, милайняник, рипляники, галушки з капустою, колач, бануш, реселованик. Якщо я шось не так назвав, каюсь, дайте про це знати.
[ Re: Re: Re: Як там бринза??? ]відповів(-ла)Юрко17:41:11 15/09/2004 чоловіче, побійся Бога! Годі слину зупинити при таких спокусах! :)))