стрибнути на головну сторінку  
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::
Українські Карпати
РЕГІОН 
ТОПОГРАФІЯ 
ГІДРОГРАФІЯ 
КЛІМАТ 
ФЛОРА 
ФАУНА 
ОХОРОНА ПРИРОДИ 
ПРО КРАЙ 
Карпати туристські
МАТЕРІАЛИ 
ТРАНСПОРТ 
КАРТИ 
СПОРЯДЖЕННЯ 
МАРШРУТИ 
РЕПОРТАЖІ 
ВИПАДКИ 
ВІДПОЧИНОК 
ПОГОДА 
РІЗНЕ 
Друзі та партнери


   ::: ГОЛОВНА /
 
>>> ФОРУМИ > "Загальний"   
 
Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах, які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення: невідповідні тематиці форуму чи сайту, рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику, будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
     нові повідомлення:  - свіжіші за дві доби;  - одну добу;  - 6 годин
      - старе повідомлення.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в

[ Йдеться? Легше, геш вам офтопиться.. ] повідовив(-ла) -
Текст повідомлення: все так і буде, якщо дивитись на спеції так вузько, як Ви, як на сіль-перець-глутамінат

1.Сухі трави. Дуже різні.
2.Соси і майонези
3.Мід, шоколад, сухофрукти, горіхи
4..
думаю, ви розумієте, про що я (думаю, розуміли й до того, просто захтіли зарисуватись. Прийнято. Koszonom.)

Років з 25 тому їден мен - Богдан Генега ;) взяв у триденний похід основним продуктом манку. Тільки. І показав, що манка, але з анґрестовим варенням - делікатес, манка з тертими горіхами і медом - теж делікатес, манка з тмином і черемшою - просто бомба, манка, запечена пляцком з тушонкою, посипана петрушкою - аут..

Вас просили про ваш рецепт, а не ректи істини (що насправді само по собі - вже є бздура, хай і мене вибачить автор теми:) )
Все спілкування на дану тему
  1. <<< до початку теми <<<
    [ Йдеться? Легше, геш вам офтопиться.. ]
    додав(-ла) Нормалайзер 18:13:12 27/06/2011
    все так і буде, якщо дивитись на спеції так вузько, як Ви, як на сіль-перець-глутамінат

    1.Сухі трави. Дуже різні.
    2.Соси і майонези
    3.Мід, шоколад, сухофрукти, горіхи
    4..
    думаю, ви розумієте, про що я (думаю, розуміли й до того, просто захтіли зарисуватись. Прийнято. Koszonom.)

    Років з 25 тому їден мен - Богдан Генега ;) взяв у триденний похід основним продуктом манку. Тільки. І показав, що манка, але з анґрестовим варенням - делікатес, манка з тертими горіхами і медом - теж делікатес, манка з тмином і черемшою - просто бомба, манка, запечена пляцком з тушонкою, посипана петрушкою - аут..

    Вас просили про ваш рецепт, а не ректи істини (що насправді само по собі - вже є бздура, хай і мене вибачить автор теми:) )
    • [ от і славно! ] відповів(-ла) svalavec 20:16:04 27/06/2011
      1. Сіль і перець згадувалися в контексті, як метафора, адже переважна більшість туристів бере саме глутамінат у вигляді штучних мівін і приправ. Ну не знав я що Ви гурман.
      2. Соси, майонези, мід, шоколад, сухофрукти, горіхи - то не є спеції..
      3. Я все розумію, на Закарпатті всі розуміються на спеціях.
      4. Аналогічно до вашого мена можу те саме сказати про кукурудзяну крупу. Також абсолютно зі всім поєднується: тушонка, повидло, мід, сухофрукти, бринза. Та навіть банальна цибулька на оливі. Це і є мій рецепт, хоча про нього і так всі знають.
      5. На рахунок "ректи істини" - Боже упаси, не мав я на меті будь-кого тут "обздурувати". Ми ж взагалі не знайомі, тому як можна на незнайомих людей ставити штампи? Дивні Ви..


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в


 


Пошук



 
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::