стрибнути на головну сторінку  
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::
Українські Карпати
РЕГІОН 
ТОПОГРАФІЯ 
ГІДРОГРАФІЯ 
КЛІМАТ 
ФЛОРА 
ФАУНА 
ОХОРОНА ПРИРОДИ 
ПРО КРАЙ 
Карпати туристські
МАТЕРІАЛИ 
ТРАНСПОРТ 
КАРТИ 
СПОРЯДЖЕННЯ 
МАРШРУТИ 
РЕПОРТАЖІ 
ВИПАДКИ 
ВІДПОЧИНОК 
ПОГОДА 
РІЗНЕ 
Друзі та партнери


   ::: ГОЛОВНА /
 
>>> ФОРУМИ > "Приватні оголошення, пиво і т.п."   
 
Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах, які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення: невідповідні тематиці форуму чи сайту, рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику, будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
     нові повідомлення:  - свіжіші за дві доби;  - одну добу;  - 6 годин
      - старе повідомлення.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в

[ гастрономічні збочення ] повідовив(-ла) -
Текст повідомлення: давно хочу почути, хто які гастрономічні вибаганки в походах влаштовує. тобто чим таким непоходним балує себе і близьких? я от, наприклад, зимою, коли добрячі морози можу привезти заморожених домашніх пєльмєшєк потішитися ввечері, влітку колись вареники ліпили з малиною-суницею-чорницею. ніби непоходні блюда - втіха і спогади на довгі роки :)
поділіться смачним :)
Все спілкування на дану тему
  1. [ гастрономічні збочення ] додав(-ла) manyasfon 10:38:12 14/11/2011
    давно хочу почути, хто які гастрономічні вибаганки в походах влаштовує. тобто чим таким непоходним балує себе і близьких? я от, наприклад, зимою, коли добрячі морози можу привезти заморожених домашніх пєльмєшєк потішитися ввечері, влітку колись вареники ліпили з малиною-суницею-чорницею. ніби непоходні блюда - втіха і спогади на довгі роки :)
    поділіться смачним :)
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) dUmka 17:27:15 14/11/2011
      В Горах готую: шашлики, бограч, альпійське морозиво, глінтвейн.
      А ще моя дружина чудово готує мівіну - так готує, що й не здогадаєшся що то мівіна. Але треба купу інградієнтів нести
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) Igor Melika 22:15:15 14/11/2011
      Яблука з корицею і медом запечені у фользі :)
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) jarko 13:16:38 15/11/2011
      Плов наприклад, або деруни.
      На десерт я крем заварний готував з печеними яблуками.
      А товаришу на день народження торт подарували - в обідню спеку, на третій день походу, смачнющий торт з фруктами і збитими вершками.
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) rstm 15:49:44 15/11/2011
      колись на весь табір (30чоловік) смажив млинці з яблуками, вареники ліпили.
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) Serhiy 19:50:28 15/11/2011
      особисто я дуже люблю баклажани... тому пристосувався готувати їх в поході)) а баклажанми, класно приготованими, на 3-4 день походу, особливо зимового, можна багато кого здивувати))
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) Eos 20:26:38 16/11/2011
      Завжди ношу з собою банку сардини в олії :-) Найбільше збочення яке їв в горах - саму справжню і напевне саму смачну уху )) так шо по частині збочень виходить я люблю рибу) А так то стандартний раціон то мівіна різносортна + шинка + сир + Vana Tallin ))
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) Юрко 22:57:19 16/11/2011
      пора вже новий форум відкривати, чи не так? І заваліть мене швидкими рецептами в умовах високогір’я )
      • [ Re: Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) dUmka 11:17:25 17/11/2011
        Пішли недавно з колєгою на Хом"як сміття збирати. Але вирушили на день швидше, щоб пробігтись на Горган і Синяк. Ввечері захотіли їсти. Напарник каже та не возись, щось нашвидкоруч зготуємо і ляжемо спати. Так я взявся зупу варити з морквочкою, цибулькою, картопею і зажаркою на салі і на олії. Потратив годинку часу, але зупка вдалась. А на друге рис з овочами. А на ранок вівсянка з цибулькою, салямі і сальцем. Так і ходимо - хемію жерти не люблю, шлунок один, краще трохи більше принести, але добре поїсти. Щоправда, коли акція під Конем була, то інградієнти на бограч троха заважили - ледве дерся наверх. Зато як вниз йшов, то рюкзак не відчувався взагалі.
        • [ Re: Re: Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) manyasfon 11:35:17 17/11/2011
          нє, ну на вечерю повноцінне "пєрвоє" - то святе! просто можна борщик з сушеними овочами зробити і баночкою тушонки, а можна три види м,яса тарабанити на собі :)) перше - норма, друге - збочення :)) але смачно ж... :))
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) zubr 14:26:39 17/11/2011
      А в одноденному поході у мене стандартно - хліб, добре сало, огірки (мариновані чи квашені). І цього достатньо
    • [ Re: гастрономічні збочення ] відповів(-ла) viOLA 23:57:57 24/11/2011
      А хто робить сублімат в похід? Колись брали сушене м’ясо. У вазі- велика перевага, смачне, але зовсім не жирне і тому страви здаються пріснуватими. Мінус- треба довго розмочувати і варити.
      А тут http://www.skitalets.ru/equipm ent/food/sub_meat/ можна стибрити рецепти приготування. Сама ще не пробувала робити, при нагоді поділюся враженнями.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в


 


Пошук



 
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::