Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ гастрономічні збочення - 2 ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: в попередній темі прозвучало гіпотетичне бажання "зварити бограч десь високо в горах в зимових планах". затримка в банальному - місце і час :)
пропоную Кукул і другі вихідні грудня.
з кожного по можливостям і бажанню - сухарі, часник, печені яблука, фольга, пельмені, табурет... ну, вопшем все, що може згодитися для приготування бограча :)
то як, домовилися? чи треба припрошувати персонально? ;)
ще пропозиції будуть? а зауваження? Все спілкування на дану тему
[ гастрономічні збочення - 2 ]додав(-ла)manyasfon14:08:21 21/11/2011 в попередній темі прозвучало гіпотетичне бажання "зварити бограч десь високо в горах в зимових планах". затримка в банальному - місце і час :)
пропоную Кукул і другі вихідні грудня.
з кожного по можливостям і бажанню - сухарі, часник, печені яблука, фольга, пельмені, табурет... ну, вопшем все, що може згодитися для приготування бограча :)
то як, домовилися? чи треба припрошувати персонально? ;)
ще пропозиції будуть? а зауваження?
[ Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon17:44:01 22/11/2011 думаю, ми з тобою здибимося незалежно чи сніг випаде... а от громада, бачу, хоче більшого, ніж сніг, гарне місце, тепла хата, цікава компанія і смачний бограч...
та ж вігукуйтеся! невже нікому не цікаво мармизи одне одного побачити? точно знаю, шо не всі особисто знайомі!
[ Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)Igor Melika11:19:56 24/11/2011 “bogracs” - з угорської перекладається як "котел, казан" і гугл-транслейтер підтверджує це ;) Відповідно “bogracs gulyas” (бограч-гуляш) - гуляш зварений у казані.
[ Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon11:25:46 24/11/2011 з огляду на кількість бажаючих спробувати бограч, не надто народ переймається тим, що воно таке є :))
повторюся - на кукул не запрошується ХТОСь ,а просто ВСІ, кому хочеться :) єдине, хотілося б знати, на скільки літрів казан брати :)
[ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon15:55:58 25/11/2011 Ігор, я і не відхрещуюся. просто бограч ти варитимеш, тому і проблема об,єму казана тобі ближча :)
Джек, будь ласочка, приєднуйтеся.
хто ще хоче приєднатися - маякуйте на мейл manyasfon@gmail.com з темою "бограч-паті". щоб я, зрештою, всім бажаючим могла розказати, хто ж збирається бути, і щоб знати ЯКИЙ брати казан :))))
[ Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)Beskyd17:53:03 01/12/2011 dUmka варив - чудовий вийшов. Я теж пробував варити - казали, - їсти можна. Треба ще в когось повчитися :)
Тільки чому це гастрономічне збочення? - дуже навіть твереза кулінарно-мистецька акція, я б сказав.
[ Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon19:41:03 01/12/2011 я була впевнена, що на цьому нема неохідності акцентувати увагу - і так зрозуміло, що їсти бограч потрібно на тверезу голову :))
[ Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon10:19:58 02/12/2011 схоже, бограч-паті таки відбудеться. принаймі все до того йде...
хто ще надумав - відгукуйтеся до понеділка мені на мейл.
[ Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)Igor Melika16:57:14 05/12/2011 Друзі! Туристична кулінарно-мистецька акція "Бограч PARTY" відбудеться 10-11 грудня 2011 року в Карпатських горах. Також звертаю вашу увагу, що захід пройде в рамках Міжнародного Дня гір (11 грудня). Заявки від бажаючих прийнято і команда для походу вже сформована. Казан відповідного розміру я вже підготував і в пятницю цього тижня закупляю всі необхідні продукти для "Бограч PARTY" на 20 осіб. Зустрічаємося в суботу 10.12.11. за будь-яких погодних умов. Місце і час зустрічі, а також інші нюанси кулінарного туру уточнюйте у мого секретара "manyasfon" :) До зустрічі!