Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: гастрономічні збочення ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: А хто робить сублімат в похід? Колись брали сушене м’ясо. У вазі- велика перевага, смачне, але зовсім не жирне і тому страви здаються пріснуватими. Мінус- треба довго розмочувати і варити.
А тут http://www.skitalets.ru/equipm ent/food/sub_meat/ можна стибрити рецепти приготування. Сама ще не пробувала робити, при нагоді поділюся враженнями. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: гастрономічні збочення ]додав(-ла)viOLA23:57:57 24/11/2011 А хто робить сублімат в похід? Колись брали сушене м’ясо. У вазі- велика перевага, смачне, але зовсім не жирне і тому страви здаються пріснуватими. Мінус- треба довго розмочувати і варити.
А тут http://www.skitalets.ru/equipm ent/food/sub_meat/ можна стибрити рецепти приготування. Сама ще не пробувала робити, при нагоді поділюся враженнями.