Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: гастрономічні збочення ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Завжди ношу з собою банку сардини в олії :-) Найбільше збочення яке їв в горах - саму справжню і напевне саму смачну уху )) так шо по частині збочень виходить я люблю рибу) А так то стандартний раціон то мівіна різносортна + шинка + сир + Vana Tallin )) Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: гастрономічні збочення ]додав(-ла)Eos20:26:38 16/11/2011 Завжди ношу з собою банку сардини в олії :-) Найбільше збочення яке їв в горах - саму справжню і напевне саму смачну уху )) так шо по частині збочень виходить я люблю рибу) А так то стандартний раціон то мівіна різносортна + шинка + сир + Vana Tallin ))
[ Re: Re: гастрономічні збочення ]відповів(-ла)manyasfon09:13:23 17/11/2011 банка сардин - не збочення - доволі компактно і актуально з радянських часів :)
от є у мене товариш, шо на бограч з собою приносить свіже м,ясо трьох сортів - ото нераціонально, але смачно :))
[ Re: Re: гастрономічні збочення ]відповів(-ла)rstm14:32:04 17/11/2011 Vana Tallin, як і інші бальзами впевнено витісняють в горах інші алконапої.
Доречі зварити бограч десь високо в горах в зимових планах є :) - може якусь таку акцію зробити?