Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ шашлик в гори ] повідовив(-ла) uepue Текст повідомлення: Чи можна в гірських селах, а точніше в Осмолоді купити барана, щоб зробити шашлики в похід? Все спілкування на дану тему
[ шашлик в гори ]додав(-ла)uepue [guest] 08:46:05 04/03/2002 Чи можна в гірських селах, а точніше в Осмолоді купити барана, щоб зробити шашлики в похід?
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Карпатія08:49:40 04/03/2002 Барана не знаю (самців бережуть ;), а вівцю - то точно - мій братуха з корєшами десь на Чорногорі таке свято собі замутив.
[ Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)uepue08:54:42 04/03/2002 Це живу чи уже підготовлену, тобто сире мясо можна придбати? В яку ціну як краще робити маринат?
[ Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Карпатія08:59:39 04/03/2002 Яку схочеш, таку й будеш мати. Хоча з маринадом я думаю в горах перебої. Аби були грошенята. А ще, поясни, як твій нік читається і на якій то мові?
[ Re: Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)uepue09:04:55 04/03/2002 Це взагалі давня історія. Взагалі я родом з с. Черче- це на Рогатинщині. В гуртожитку політеху я цю назву написав в коридорі, так мій співжитель подумав що це сусіди негри свою країну вписали(фарба розтиклася і вийшов чистий нік) і бац гордо свій Самбір поверх цього. Так і живу з псивдонімом, про рідний дім памятаю.
[ Re: Re: Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Карпатія09:08:24 04/03/2002 О!!! Славне Черче! Тепер, коли буду повз нього проїжджати - тобі буде гикатися... ;)))
[ Re: Re: Re: Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)uepue11:14:55 04/03/2002 Якщо з Львова через Бібрку на Івано-Франківськ проїзджати то дорога проходить через Черче. Раджу заїхати і побачити стару церкву ( перенесена із монастиря в 1733 році), а також є кілька оригінальних джерел (з вмістом срібла і ін.), а взагалі там санаторій на хороших лікувальних болотах. Так що заїзджайте
[ Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)webmaster10:01:09 04/03/2002 Десь я чув, що деякі старі вівчарі вміють дуже файно маринувати - і то роблять сю суміш з підручних матеріалів - сироватки і це якихось молочних відходів, солі і ще чогось.
[ Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Karasj10:43:52 04/03/2002 Гов, то жна Чорногорі було. Я ото шось в Осмолоді вівців не замітив:-)
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Chinger08:54:40 04/03/2002 Можливо навіть не в селі, а на полонині. Ми так купували вівцю на Свидовці. Пастух сам заб"є її і освіжує (якщо звичайно самі не хочете цього зробити :))))
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Roman08:55:12 04/03/2002 А потрафиш приготувати? ;-)
Це тобі не гречку зварити :)))
[ Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)uepue09:07:16 04/03/2002 Шашлик із свинини чи телятини готувати вмію непогано, а яка особливість приготування з баранини?
[ Re: Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Roman14:05:44 04/03/2002 Коли баранина - особливостей нема.
А коли перед тобов живий злий волохатий баран, який не має найменшого бажання гинути задля такої нешляхетної мети як шашлик - отут є особливості.
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Мирослав09:09:44 04/03/2002 На Свидовцю, може Чорногорі вівцю придбати можна, а от в Горганах масових випасів овець щось не пам’ятаю зокрема в Осмолоді теж.
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)webmaster10:03:21 04/03/2002 В Осмолоді, і взагалі в Ґорганах овець є не так багато, щоб їх продавали. Хіба дуже багато заплатиш, але і то малоімовірно.
На Свидовці, Боржаві - без проблем, на Чорногорі - певно також - не знаю точно.
[ Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)Karasj10:47:51 04/03/2002 Під Петросом мені пропунували по 20 грн за барана.
[ Re: Re: шашлик в гори ]відповів(-ла)uepue17:23:37 04/03/2002 То це виходить що в гори взагалі можна не брати з собою мяса а навпаки звідти тай назад