Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: Їжа. Поживна, але легка (в кг). Порадите? ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: чому "рис"?
калорійність у нього, зд., так само слабенька як і в решти круп.
Хіба що, може він краще засвоюється?
Але мені то не підійде. Я вогню не запалюю, а рис не розмочується в холодній воді (на відміну від гречки, гороху і т.д.....) Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Re: Їжа. Поживна, але легка (в кг). Порадите? ]додав(-ла)Bobua17:07:31 09/02/2011 чому "рис"?
калорійність у нього, зд., так само слабенька як і в решти круп.
Хіба що, може він краще засвоюється?
Але мені то не підійде. Я вогню не запалюю, а рис не розмочується в холодній воді (на відміну від гречки, гороху і т.д.....)