Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Снігу, снігу в студію! :)) Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]додав(-ла)Igor Melika17:34:22 21/11/2011 Снігу, снігу в студію! :))
[ Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon17:44:01 22/11/2011 думаю, ми з тобою здибимося незалежно чи сніг випаде... а от громада, бачу, хоче більшого, ніж сніг, гарне місце, тепла хата, цікава компанія і смачний бограч...
та ж вігукуйтеся! невже нікому не цікаво мармизи одне одного побачити? точно знаю, шо не всі особисто знайомі!
[ Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)Igor Melika11:19:56 24/11/2011 “bogracs” - з угорської перекладається як "котел, казан" і гугл-транслейтер підтверджує це ;) Відповідно “bogracs gulyas” (бограч-гуляш) - гуляш зварений у казані.
[ Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon11:25:46 24/11/2011 з огляду на кількість бажаючих спробувати бограч, не надто народ переймається тим, що воно таке є :))
повторюся - на кукул не запрошується ХТОСь ,а просто ВСІ, кому хочеться :) єдине, хотілося б знати, на скільки літрів казан брати :)
[ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: гастрономічні збочення - 2 ]відповів(-ла)manyasfon15:55:58 25/11/2011 Ігор, я і не відхрещуюся. просто бограч ти варитимеш, тому і проблема об,єму казана тобі ближча :)
Джек, будь ласочка, приєднуйтеся.
хто ще хоче приєднатися - маякуйте на мейл manyasfon@gmail.com з темою "бограч-паті". щоб я, зрештою, всім бажаючим могла розказати, хто ж збирається бути, і щоб знати ЯКИЙ брати казан :))))